Med Grönfri och Grönfri Proffs är det lätt att ta bort mögel!

Ingen vill ha mögel på sitt hus. Grönfri eller Grönfri Proffs är medlen som du ska använda.

få

Du kommer att bli förvånad över hur bra det blir. När du använder Grönfri på rätt sätt kan du se fram emot ett hem där det blir mycket trevligare och säkrare att vistas.

De riktigt stora på marknaden är Grönfri och dess mossbekämpningsprodukter. Det är egentligen inte varumärket som spelar roll. Påväxt-Stopp brukar oftast kunna hålla ett lägre pris. Köp online.

Grönfri gör rent hus

Det spelar ingen roll om du vill genomföra fasadtvätt eller få bort mossa på tak. Utemiljön blir som ny.

En högtrycksspruta kan vara bra att inhandla. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Läs om hur du gör

Man kan inte bara spraya på och hoppas på det bästa. Du kan använda dig av vanlig Grönfri eller av Grönfri Proffs som är för hantverkare och 3 gånger starkare.

Använd rätt koncentration av Grönfri när du jobbar. En liter Grönfri räcker fem gånger så långt som andra preparat. Om du sköter rengöringen med Grönfri Proffs är det istället 15 gångers spädning som gäller.

Det är Bensaltensid som är det aktiva ämnet. Den säljs som mycket starkare. Späd ut så att du får rätt styrka. Låga priser gäller.

Grönfri Proffs har andra koncentrationer. Priset blir runt hälften av vad det skulle kosta i andra sammanhang.

Miljön blir inte påverkad.

Regelbunden rengöring ger bättre resultat

Det duger inte att använda Grönfri någon gång då och då. Möglet har ingen chans.

Medlet biter mot de flesta påväxter. Det lönar sig att rengöra. mossa på tak Dels får du ju ett vackert tak då du slipper se den gröna påväxten och dels kommer du att fånga problemen i tid.

Ibland kan påväxten ha pågått ganska länge. På taket innebär det kanske nya takplattor medan andra ytor i hemmet kan behöva rivas ut.

Anlita inte någon det första som du gör

Svartmögel kan ju kosta en del. Att renovera kan ju kosta en del. Därför finns produkter som Grönfri.